Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta zupa rozgrzewa jak piec hutniczy i o to chodzi, podobny przepis podawałem niedawno, warto spróbować oba :)
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3475
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 46
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2836
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 161
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 121
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3475
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 46
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2836
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 161
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 121
Składniki
W małym naczyniu dobrze rozmieszać pastę chili, płatki chili oraz sos sojowy. Składniki muszą się połączyć. Dodać wieprzowinę i dokładnie wymieszać.
W dużym garnku rozgrzać oliwę, dodać mięso i smażyć przez 2 minuty. Następnie dodać czosnek, cebulę i cukinię i smażyć kolejną 1 minutę.
Do garnka dodać wodę oraz sos rybny (lub bulion rybny) oraz grzyby shitake, i gotować aż cukinia będzie miękka.
Zdjąć z ognia, podawać z dymką