Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam grzyby ale najbardziej to pieczarki, boczniaki i opieńki, dziś jedna z ulubionych zup czyli :
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1110
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1104
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13087
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1110
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1104
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13087
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać umyte mięso oraz marchew pokrojoną dowolnie i liście selera pokrojone, gotować do miękkości mięsa.
Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i gotować do ich miękkości.
Gdy ziemniaki są już miękkie dodać wcześniej oczyszczone pieczarki bez nóżek, doprawić według swego smaku i gotować na wolnym ogniu do miękkości pieczarek.
Następnie dodać natkę pietruszki i nadal gotować,
W międzyczasie śmietanę rozprowadzić z wywarem od zupy.
Zalać zupę
Zagotować.
Uwielbiam zapach gotującej się zupy z pieczarek zapach roznosi się po całym domu. Dziś pieczarki nie zasmażałam na maśle zrobiłam inaczej i smak wyszedł przepyszny.