Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa pieczarkowa przygotowana jak flaczki ale bez mięsa. Jarskie danie pyszne i sycące:) Rewelacyjnie smakuje z bagietką.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4367
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34287
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1994
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113695
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4367
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34287
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1994
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113695
Składniki
Pieczarki oczyszczamy i kroimy w plastry. Pietruszkę, seler i marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach.Cebulę kroimy w drobną kostkę. W dużym garnku rozgrzewamy olej. Wrzucamy cebulę i starte warzywa oraz pieczarki. Dodajemy liście laurowe i ziele angielskie i podsmażamy ok. 8-10 min. często mieszając. Następnie wlewamy wodę /ilość zależy od tego jak gęstą potrawę chcemy uzyskać/ i dodajemy przyprawy. Zagotowujemy i gotujemy powoli ok. 20 min - do czasu aż warzywa i grzyby będą miękkie.