Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta, pożywna zupa. Po zjedzeniu jednej porcji, to nawet nie bardzo ma się ochotę na drugie danie.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8677
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7282
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4984
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327959
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8677
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7282
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4984
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327959
Składniki
Cebulę i chili drobno pokroić. Czosnek przepuścić przez praskę. Imbir zetrzeć na tarce. Wymienione warzywa poddusić w garnku na oleju. Dodać pokrojoną marchewkę i soczewicę. Smażyć jeszcze 1-2 minuty. Wlać 1,5-2 l wody. Dodać pokrojone pozostałe warzywa i kulki szpinaku. Dorzucić przyprawy. Gotować 20-25 minut licząc od chwili, gdy zupa zacznie wrzeć. Po ugotowaniu zmiksować blenderem. Można odłożyć część ugotowanych warzyw do dekoracji.