Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintna i smaczna zupa na niedzielny obiad.
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 285
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 168
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 28048
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 285
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 168
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 28048
Składniki
Wykonanie: Obie śmietany i sok połączyć i odstawić w chłodne miejsce. W między czasie roztopić w garnku masło , wsypać cebulę i zeszklić. Papę dyniową , mleko, pieprz i podsmażoną cebulę zmiksować na gładko. Wlać bulion i cały czas mieszając- podgrzać. Następnie doprawić, rozlać na talerze, posypać wcześniej uprażonymi pestkami dyniowymi i obłożyć śmietaną meksykańską.