Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa na coraz chłodniejsze dni.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8642
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 697
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8642
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 697
Składniki
Do garnka wlewamy wodę i wkładamy do niego mięso oraz przyprawy. Gotujemy i w międzyczasie obieramy warzywa. Marchewkę oraz por kroimy w plasterki. Seler, pietruszkę, cebulę i czosnek zostawiamy w całości.
Warzywa wrzucamy do garnka i gotujemy prawie do miękkości. Dodajemy passatę i gotujemy jeszcze kilka minut. Doprawiamy solą i pieprzem oraz w razie potrzeby zaostrzały sproszkowaną papryką chili.
Podajemy z makaronem ugotowanym w osolonej wodzie.