Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa na coraz chłodniejsze dni.
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 92
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 211
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 203
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 92
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 211
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 203
Składniki
Do garnka wlewamy wodę i wkładamy do niego mięso oraz przyprawy. Gotujemy i w międzyczasie obieramy warzywa. Marchewkę oraz por kroimy w plasterki. Seler, pietruszkę, cebulę i czosnek zostawiamy w całości.
Warzywa wrzucamy do garnka i gotujemy prawie do miękkości. Dodajemy passatę i gotujemy jeszcze kilka minut. Doprawiamy solą i pieprzem oraz w razie potrzeby zaostrzały sproszkowaną papryką chili.
Podajemy z makaronem ugotowanym w osolonej wodzie.