Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa na coraz chłodniejsze dni.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 323
Polecam.
Odsłon: 779
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36349
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 443
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 323
Polecam.
Odsłon: 779
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36349
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 443
Składniki
Do garnka wlewamy wodę i wkładamy do niego mięso oraz przyprawy. Gotujemy i w międzyczasie obieramy warzywa. Marchewkę oraz por kroimy w plasterki. Seler, pietruszkę, cebulę i czosnek zostawiamy w całości.
Warzywa wrzucamy do garnka i gotujemy prawie do miękkości. Dodajemy passatę i gotujemy jeszcze kilka minut. Doprawiamy solą i pieprzem oraz w razie potrzeby zaostrzały sproszkowaną papryką chili.
Podajemy z makaronem ugotowanym w osolonej wodzie.