Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa na coraz chłodniejsze dni.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31268
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14362
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1376
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31268
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14362
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1376
Składniki
Do garnka wlewamy wodę i wkładamy do niego mięso oraz przyprawy. Gotujemy i w międzyczasie obieramy warzywa. Marchewkę oraz por kroimy w plasterki. Seler, pietruszkę, cebulę i czosnek zostawiamy w całości.
Warzywa wrzucamy do garnka i gotujemy prawie do miękkości. Dodajemy passatę i gotujemy jeszcze kilka minut. Doprawiamy solą i pieprzem oraz w razie potrzeby zaostrzały sproszkowaną papryką chili.
Podajemy z makaronem ugotowanym w osolonej wodzie.