Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa na coraz chłodniejsze dni.
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 2641
Dzisiaj kotlety mielone, które przygotowujemy na wiele sposobów. Oto mój kole...
Odsłon: 852
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 2641
Dzisiaj kotlety mielone, które przygotowujemy na wiele sposobów. Oto mój kole...
Odsłon: 852
Składniki
Do garnka wlewamy wodę i wkładamy do niego mięso oraz przyprawy. Gotujemy i w międzyczasie obieramy warzywa. Marchewkę oraz por kroimy w plasterki. Seler, pietruszkę, cebulę i czosnek zostawiamy w całości.
Warzywa wrzucamy do garnka i gotujemy prawie do miękkości. Dodajemy passatę i gotujemy jeszcze kilka minut. Doprawiamy solą i pieprzem oraz w razie potrzeby zaostrzały sproszkowaną papryką chili.
Podajemy z makaronem ugotowanym w osolonej wodzie.