Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeszcze smaczniejsza zupa pomidorowa!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Na oliwie lekko podsmażyłam pokrojoną cebulę. Dodałam posiekany czosnek a gdy tylko zaczął pachnieć dodałam obrane i pokrojone w kostkę pomidory. Przesmażyłam je aż się zaczęły rozpadać a sok prawie wyparował. Dodałam bulion- został mi rosól z niedzieli. Pogotowałam pół godziny. Zupę doprawiłam solą i pieprzem, zabieliłam.
Podałam z kluseczkami. Smacznego :)