Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety ryżowe z marchewką, pietruszką i ciągnącym się żółtym serem to pyszna...
Odsłon: 76
Krem śmietankowy z dużą ilością serka mascarpone to u mnie w rodzinie krem nr...
Odsłon: 3481
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 382
Kotlety ryżowe z marchewką, pietruszką i ciągnącym się żółtym serem to pyszna...
Odsłon: 76
Krem śmietankowy z dużą ilością serka mascarpone to u mnie w rodzinie krem nr...
Odsłon: 3481
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 382
Składniki
Pomidory, sok i kostkę rosołową zagotować w garnku. Gotować na wolnym ogniu około 30 minut (nie przykrywając garnka)
Przelać pomidory do miksera i zmiksować razem z bazylia, mlekiem, serkiem, cukrem i pieprzem (dosolić do smaku) Następnie przelać zupę ponownie do garnka i gotować okolo10 minut (aż zupa zgęstnieje) Gotową zupę posypać parmezanem i udekorować bazylią. Podawać z ciabatta lub bagietka.