Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do pomidorowej nikogo zbytnio namawiać nie trzeba. Jadana nie tylko w poniedziałki, podbiła serca naszych krajan. Tym razem zrobiliśmy w wersji „włoskiej”, z ziłami toskańskimi, selerem naciowym i sosem pomidorowym z dodatkiem bazylii. Oczywiście jako zamiennika użyć można passatę pomidorową i świeżą bazylię.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 224
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1271
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4032
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1005
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 224
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1271
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4032
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1005
Składniki
Łodygi selera naciowego kroimy na 5-10 mm kawałki. Marchew kroimy na talarki. Seler i marchew lekko podsmażamy na rozgrzanej oliwie, zalewamy gorącym bulionem, dodajemy sos, zioła i gotujemy około 30 min. Po tym czasie dodajemy ryż i gotujemy do jego miękkości. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z posiekaną natką pietruszki.