Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne danie dla amatorów grzybów i smaku dyni. Jeden z wielu sposobów podania grzybów. Niech Ci się nigdy nie znudzą;)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7431
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2353
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7431
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2353
Składniki
Dynię oczyść, obierz, pokrój w drobną kosteczkę. Oczyść grzyby, pokrój.
Przygotowane składniki wrzuć na rozgrzany olej, smaż, około 8 -10 minut.
Dodaj masło, duś jeszcze 2 min. Następnie podlej bulionem i duś, aż cały płyn wyparuje.
Przypraw solą, pieprzem i tymiankiem. Podawaj z pieczywem.