Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne danie dla amatorów grzybów i smaku dyni. Jeden z wielu sposobów podania grzybów. Niech Ci się nigdy nie znudzą;)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 585
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11851
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13498
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2750
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 585
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11851
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13498
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2750
Składniki
Dynię oczyść, obierz, pokrój w drobną kosteczkę. Oczyść grzyby, pokrój.
Przygotowane składniki wrzuć na rozgrzany olej, smaż, około 8 -10 minut.
Dodaj masło, duś jeszcze 2 min. Następnie podlej bulionem i duś, aż cały płyn wyparuje.
Przypraw solą, pieprzem i tymiankiem. Podawaj z pieczywem.