Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 993
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 70
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1129
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 184
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 993
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 70
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1129
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 184
Składniki
Do garnka wlać wodę, dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, liść laurowy, ziele angielskie, czosnek, cebulę. Gotować 20 min.
Następnie dodać mrożone jarzyny, makaron, kostkę rosołową i zioła prowansalskie.. Gotować 15 - 20 min. Śmietanę zahartować ( do śmietany wlać gorący wywar i wymieszać ) i wlać do zupy. Doprawić solą i pieprzem. Udekorować koperkiem. Życzę smacznego :)