Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30906
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3630
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4289
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1132
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30906
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3630
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4289
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1132
Składniki
Do garnka wlać wodę, dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, liść laurowy, ziele angielskie, czosnek, cebulę. Gotować 20 min.
Następnie dodać mrożone jarzyny, makaron, kostkę rosołową i zioła prowansalskie.. Gotować 15 - 20 min. Śmietanę zahartować ( do śmietany wlać gorący wywar i wymieszać ) i wlać do zupy. Doprawić solą i pieprzem. Udekorować koperkiem. Życzę smacznego :)