Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1594
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 985
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1594
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 985
Składniki
Do garnka wlać wodę, dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, liść laurowy, ziele angielskie, czosnek, cebulę. Gotować 20 min.
Następnie dodać mrożone jarzyny, makaron, kostkę rosołową i zioła prowansalskie.. Gotować 15 - 20 min. Śmietanę zahartować ( do śmietany wlać gorący wywar i wymieszać ) i wlać do zupy. Doprawić solą i pieprzem. Udekorować koperkiem. Życzę smacznego :)