Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo pieczarek oraz warzyw sprawia, że zupa jest pyszna i gęsta a ugotowana na bazie rosołu z dodatkiem maggi ma wyrazisty smak.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10337
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5953
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5302
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12777
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4539
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10337
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5953
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5302
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12777
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4539
Składniki
1. Udka gotujemy z dodatkiem Vegety. 2. Po ugotowaniu wyjmujemy mięso a do wywaru dodajemy obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki.
3. Marchewkę oraz pietruszkę również obieramy, kroimy w kostkę i dodajemy do ziemniaków, gotujemy.
4. Pieczarki pokrojone prużymy na rozgrzanym maśle.
5. Przekładamy do warzyw.
6. Doprawiamy maggi, ewentualnie solą.
7. Serki rozpuszczamy w małej ilości wywaru z zupy.
8. Wlewamy do zupy , chwilę gotujemy.
9. Zupa gotowa. 10. Smacznego