Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo pieczarek oraz warzyw sprawia, że zupa jest pyszna i gęsta a ugotowana na bazie rosołu z dodatkiem maggi ma wyrazisty smak.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
1. Udka gotujemy z dodatkiem Vegety. 2. Po ugotowaniu wyjmujemy mięso a do wywaru dodajemy obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki.
3. Marchewkę oraz pietruszkę również obieramy, kroimy w kostkę i dodajemy do ziemniaków, gotujemy.
4. Pieczarki pokrojone prużymy na rozgrzanym maśle.
5. Przekładamy do warzyw.
6. Doprawiamy maggi, ewentualnie solą.
7. Serki rozpuszczamy w małej ilości wywaru z zupy.
8. Wlewamy do zupy , chwilę gotujemy.
9. Zupa gotowa. 10. Smacznego