Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo pieczarek oraz warzyw sprawia, że zupa jest pyszna i gęsta a ugotowana na bazie rosołu z dodatkiem maggi ma wyrazisty smak.
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 361
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1426
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5571
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 252
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 361
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1426
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5571
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 252
Składniki
1. Udka gotujemy z dodatkiem Vegety. 2. Po ugotowaniu wyjmujemy mięso a do wywaru dodajemy obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki.
3. Marchewkę oraz pietruszkę również obieramy, kroimy w kostkę i dodajemy do ziemniaków, gotujemy.
4. Pieczarki pokrojone prużymy na rozgrzanym maśle.
5. Przekładamy do warzyw.
6. Doprawiamy maggi, ewentualnie solą.
7. Serki rozpuszczamy w małej ilości wywaru z zupy.
8. Wlewamy do zupy , chwilę gotujemy.
9. Zupa gotowa. 10. Smacznego