Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo pieczarek oraz warzyw sprawia, że zupa jest pyszna i gęsta a ugotowana na bazie rosołu z dodatkiem maggi ma wyrazisty smak.
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35709
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6014
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35709
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6014
Składniki
1. Udka gotujemy z dodatkiem Vegety. 2. Po ugotowaniu wyjmujemy mięso a do wywaru dodajemy obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki.
3. Marchewkę oraz pietruszkę również obieramy, kroimy w kostkę i dodajemy do ziemniaków, gotujemy.
4. Pieczarki pokrojone prużymy na rozgrzanym maśle.
5. Przekładamy do warzyw.
6. Doprawiamy maggi, ewentualnie solą.
7. Serki rozpuszczamy w małej ilości wywaru z zupy.
8. Wlewamy do zupy , chwilę gotujemy.
9. Zupa gotowa. 10. Smacznego