Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ramen na bulionie wołowym :)
Sałatka dla wielu osób przypomina tradycyjną jarzynową, ale jest wzbogacona o...
Odsłon: 678
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 19
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 57
Sałatka dla wielu osób przypomina tradycyjną jarzynową, ale jest wzbogacona o...
Odsłon: 678
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 19
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 57
Składniki
Mięso pokrój, przesmaż. Ugotuj makaron. Podgrzej bulion, dodaj sos sojowy, ocet ryżowy i kilka kropel oleju sezamowego. Na reszcie oleju usmażyć pokrojone pieczarki. Posiekaj szczypior, marchewki pokrój w słupki. Jajka ugotuj na półtwardo.
Bulion wlej do misek lub talerzy, włóż porcję mięsa, makaronu, pieczarek, marchewek. Dodaj jajko, posyp szczypiorkiem i chilli.