Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ramen na bulionie wołowym :)
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 2437
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 342
Racuszki z gruszką polane płynną czekoladą. To propozycja na śniadanie lub de...
Odsłon: 143
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 2437
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 342
Racuszki z gruszką polane płynną czekoladą. To propozycja na śniadanie lub de...
Odsłon: 143
Składniki
Mięso pokrój, przesmaż. Ugotuj makaron. Podgrzej bulion, dodaj sos sojowy, ocet ryżowy i kilka kropel oleju sezamowego. Na reszcie oleju usmażyć pokrojone pieczarki. Posiekaj szczypior, marchewki pokrój w słupki. Jajka ugotuj na półtwardo.
Bulion wlej do misek lub talerzy, włóż porcję mięsa, makaronu, pieczarek, marchewek. Dodaj jajko, posyp szczypiorkiem i chilli.