Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ramen na bulionie wołowym :)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1591
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 968
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1591
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 968
Składniki
Mięso pokrój, przesmaż. Ugotuj makaron. Podgrzej bulion, dodaj sos sojowy, ocet ryżowy i kilka kropel oleju sezamowego. Na reszcie oleju usmażyć pokrojone pieczarki. Posiekaj szczypior, marchewki pokrój w słupki. Jajka ugotuj na półtwardo.
Bulion wlej do misek lub talerzy, włóż porcję mięsa, makaronu, pieczarek, marchewek. Dodaj jajko, posyp szczypiorkiem i chilli.