Do góry

Zupy Przepis na:

Ramen z wołowiną i szpinakiem

Ramen z wołowiną i szpinakiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 109 Ocena: 409

Dodano:

Odsłon: 444

Ramen na bulionie wołowym :)

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe drogie
Reklama
Reklama
Ramen z wołowiną i szpinakiem

Przygotowanie

  1. Mięso pokrój, przesmaż. Ugotuj makaron. Podgrzej bulion, dodaj sos sojowy, ocet ryżowy i kilka kropel oleju sezamowego. Na reszcie oleju usmażyć pokrojone pieczarki. Posiekaj szczypior, marchewki pokrój w słupki. Jajka ugotuj na półtwardo.

  2. Bulion wlej do misek lub talerzy, włóż porcję mięsa, makaronu, pieczarek, marchewek. Dodaj jajko, posyp szczypiorkiem i chilli.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń