Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzięki przygotowaniu tej zupy, w kuchni nic się nie zmarnuje. Inspirowana Toskanią sycąca propozycja dla amatorów kuchni włoskiej.
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 2952
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 258
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 126
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 2952
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 258
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 126
Składniki
Cebulę i czosnek obieramy i drobno kroimy. Marchewkę obieramy, myjemy i kroimy w półplasterki. Seler naciowy oczyszczamy i kroimy w kostkę. W garnku rozgrzewamy olej i smażymy warzywa przez ok. 3 minuty.
Dodajemy koncentrat pomidorowy, pomidory pelati i poszatkowaną kapustę. Doprawiamy solą i pieprzem.
Warzywa zalewamy bulionem i doprowadzamy do wrzenia.
Ziemniaki obieramy, myjemy i kroimy w niewielką kostkę. Gotujemy ok. 20 minut do miękkości marchewki i ziemniaków. Pod koniec gotowania dodajemy fasolę i podgrzewamy ok. 5 minut.