Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna zupa nie tylko na niedzielny obiad.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 776
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12600
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 776
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12600
Składniki
Mięso i porcje rosołowe opłukaj, włóż do garnka zalej wodą i zagotuj, zbierz szumowiny. Dodaj opaloną cebulę, czosnek, grzybki, obrane i pokrojone warzywa oraz przyprawy,
Gotuj na wolnym ogniu około półtorej godziny, w międzyczasie dopraw do smaku solą i pieprzem. Podaj z ugotowanym makaronem i pokrojoną natką pietruszki.