Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna zupa nie tylko na niedzielny obiad.
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14264
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19404
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13113
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1761
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14264
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19404
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13113
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1761
Składniki
Mięso i porcje rosołowe opłukaj, włóż do garnka zalej wodą i zagotuj, zbierz szumowiny. Dodaj opaloną cebulę, czosnek, grzybki, obrane i pokrojone warzywa oraz przyprawy,
Gotuj na wolnym ogniu około półtorej godziny, w międzyczasie dopraw do smaku solą i pieprzem. Podaj z ugotowanym makaronem i pokrojoną natką pietruszki.