Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna zupa nie tylko na niedzielny obiad.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7009
Polecam.
Odsłon: 144
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5359
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2554
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7009
Polecam.
Odsłon: 144
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5359
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2554
Składniki
Mięso i porcje rosołowe opłukaj, włóż do garnka zalej wodą i zagotuj, zbierz szumowiny. Dodaj opaloną cebulę, czosnek, grzybki, obrane i pokrojone warzywa oraz przyprawy,
Gotuj na wolnym ogniu około półtorej godziny, w międzyczasie dopraw do smaku solą i pieprzem. Podaj z ugotowanym makaronem i pokrojoną natką pietruszki.