Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielu uważa, że rosół gotowany na różnego rodzaju mięsach jest najlepszy
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 228
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 240
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9296
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 228
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 240
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9296
Składniki
Mięso umyłem ,przełożyłem do garnka i zlałem zimną wodą. Dodałem dwie łyżeczki soli, zagotowałem i zebrałem szumowiny. Warzywa obrałem, dodałem do zupy razem z opaloną na ogniu cebulą, listkami laurowymi, zielem angielskim ,lubczykiem i kilkoma ziarenkami czarnego pieprzu. Gotowałem na małym ogniu, aż mięso było miękkie. Po tym czasie wyjąłem z zupy warzywa i mięso, doprawiłem do smaku solą ,pieprzem.. Podałem z makaronem nitki, marchewką pokrojoną w talarki i posiekaną natką pietruszki.