Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielu uważa, że rosół gotowany na różnego rodzaju mięsach jest najlepszy
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 1531
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 203
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 523
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 1531
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 203
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 523
Składniki
Mięso umyłem ,przełożyłem do garnka i zlałem zimną wodą. Dodałem dwie łyżeczki soli, zagotowałem i zebrałem szumowiny. Warzywa obrałem, dodałem do zupy razem z opaloną na ogniu cebulą, listkami laurowymi, zielem angielskim ,lubczykiem i kilkoma ziarenkami czarnego pieprzu. Gotowałem na małym ogniu, aż mięso było miękkie. Po tym czasie wyjąłem z zupy warzywa i mięso, doprawiłem do smaku solą ,pieprzem.. Podałem z makaronem nitki, marchewką pokrojoną w talarki i posiekaną natką pietruszki.