Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosołu przepisu nie będę podawać ponieważ każdy umie ugotować.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7974
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 340
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3346
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 614
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7974
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 340
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3346
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 614
Składniki
wykonanie :Wszystkie składniki na ciasto dokładnie wyrobić, jak już dobrze wyrobione pociąć na kawałki. Każdy kawałek rozwałkować na cieniutki placek, odłożyć na ściereczkę na pół godziny. Po tym czasie pociąć na paski i kroić dowolną grubość. Gotować w osolonej wodzie, gdy wypłynie na wierzch gotować jeszcze 7 minut na wolnym ogniu.