Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosołu przepisu nie będę podawać ponieważ każdy umie ugotować.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1433
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11185
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4060
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1402
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1433
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11185
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4060
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1402
Składniki
wykonanie :Wszystkie składniki na ciasto dokładnie wyrobić, jak już dobrze wyrobione pociąć na kawałki. Każdy kawałek rozwałkować na cieniutki placek, odłożyć na ściereczkę na pół godziny. Po tym czasie pociąć na paski i kroić dowolną grubość. Gotować w osolonej wodzie, gdy wypłynie na wierzch gotować jeszcze 7 minut na wolnym ogniu.