Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak niedziela to i rosół, nie jest to żaden obowiązek ale jakoś tak przystało ????.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11032
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6326
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13294
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5058
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11032
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6326
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13294
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5058
Składniki
Do garnka wlać 3 litry wody, dodać umyte mięso oraz wszystkie warzywa i opaloną cebulę.
Wszystko zagotować zebrać powstałe szumowiny i gotować na bardzo wolnym ogniu około 3 godzin.
Po tym czasie dodać natkę pietruszki doprawić do smaku solą lub ulubioną przyprawą w formie jarzynki i chwilę zagotować.
Następnie dodać drobno pokrojony czosnek i zagotować.
Na koniec dodać łyżkę liści lubczyk - magii, wymieszać.
Rosół podałam ze swoim makaronem i szczyptą pieprzu czarnego.