Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to prosta i smaczna zupa, którą można przygotować z warzyw, które zalegają nam w lodówce. Super nadaje się na obiad wegetariański jak i zwykły.
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 57
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 152
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 195
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 399
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 57
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 152
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 195
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 399
Składniki
Zagotować wywar. Cebulkę szalotkę pokroić i zeszklić na maśle. Dodać do wywaru. Warzywa obrać. Marchewkę pokroić w plasterki. Pietruszkę korzeń i selera pokroić w kostkę. Brukselki przekroić na pół. Wszystkie warzywa ugotować w wywarze do miękkości. Maślankę, jajko i mąkę wymieszać, aby nie było grudek, zahartować bulionem. Następnie wlać i gotować na małym ogniu przez około 5 minut. Na koniec zupę doprawić do smaku solą i pieprzem czarnym mielonym. Posiekać np. koperek i posypać z wierzchu.