Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest mój smak dzieciństwa. Wspomnienia domu rodzinnego i przepysznej kuchni mojej mamy i babci
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 130
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 434
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 6290
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 574
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 754
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 130
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 434
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 6290
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 574
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 754
Składniki
Bulion zagotowujemy, wsypujemy ryż i gotujemy aż ryż zacznie się rozpadać. W tym czasie marchewki obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Wrzucamy do bulionu i gotujemy ok 10 min na małym ogniu aż marchew zmięknie. Dodajemy przecier pomidorowy. Natki drobno siekamy i wrzucamy do całości. Doprawiamy solą, pieprzem i słodką mieloną papryką.