Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest mój smak dzieciństwa. Wspomnienia domu rodzinnego i przepysznej kuchni mojej mamy i babci
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2152
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7173
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1184
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2152
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7173
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1184
Składniki
Bulion zagotowujemy, wsypujemy ryż i gotujemy aż ryż zacznie się rozpadać. W tym czasie marchewki obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Wrzucamy do bulionu i gotujemy ok 10 min na małym ogniu aż marchew zmięknie. Dodajemy przecier pomidorowy. Natki drobno siekamy i wrzucamy do całości. Doprawiamy solą, pieprzem i słodką mieloną papryką.