Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona bez mięsa najlepiej smakuje i szybko się gotuje ????.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 642
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12348
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 642
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12348
Składniki
Szczaw przebrać i umyć.
Do garnka wlać 2 litry wody dodać ziemniaki pokrojone w kostkę oraz marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości ziemniaków.
W międzyczasie dodać ziela angielskie oraz liść laurowy i olej,
gdy ziemniaki są już miękkie dodać pokrojony szczaw i chwilę pogotować doprawiając do smaku ulubioną przyprawą w formie jarzynki i cukrem.
Następnie śmietanę rozprowadzić z wywarem od zupy oraz z jajkami,
zalać zupę zagotować.
Polecam taką szybką zupę uwielbiam szczawiową bez dodatku mięsa.