Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona bez mięsa najlepiej smakuje i szybko się gotuje ????.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38954
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 402
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 169
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9253
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38954
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 402
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 169
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9253
Składniki
Szczaw przebrać i umyć.
Do garnka wlać 2 litry wody dodać ziemniaki pokrojone w kostkę oraz marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości ziemniaków.
W międzyczasie dodać ziela angielskie oraz liść laurowy i olej,
gdy ziemniaki są już miękkie dodać pokrojony szczaw i chwilę pogotować doprawiając do smaku ulubioną przyprawą w formie jarzynki i cukrem.
Następnie śmietanę rozprowadzić z wywarem od zupy oraz z jajkami,
zalać zupę zagotować.
Polecam taką szybką zupę uwielbiam szczawiową bez dodatku mięsa.