Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona bez mięsa najlepiej smakuje i szybko się gotuje ????.
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 108
Szybki i prosty do zrobienia, polecam każdej osobie która nie ma czasu na nic...
Odsłon: 24
Kurczak puszy i chrupiący, ryż świeży i pachnący, a warzywa to mistrzostwo św...
Odsłon: 42
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 108
Szybki i prosty do zrobienia, polecam każdej osobie która nie ma czasu na nic...
Odsłon: 24
Kurczak puszy i chrupiący, ryż świeży i pachnący, a warzywa to mistrzostwo św...
Odsłon: 42
Składniki
Szczaw przebrać i umyć.
Do garnka wlać 2 litry wody dodać ziemniaki pokrojone w kostkę oraz marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości ziemniaków.
W międzyczasie dodać ziela angielskie oraz liść laurowy i olej,
gdy ziemniaki są już miękkie dodać pokrojony szczaw i chwilę pogotować doprawiając do smaku ulubioną przyprawą w formie jarzynki i cukrem.
Następnie śmietanę rozprowadzić z wywarem od zupy oraz z jajkami,
zalać zupę zagotować.
Polecam taką szybką zupę uwielbiam szczawiową bez dodatku mięsa.