Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste a wykintne.
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12101
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 19
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2118
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 206
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12101
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 19
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2118
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 206
Składniki
Sprawioną rybę natrzec solą od wewnątrz i na zewnątrz. Odstwaic na godzinę.
Obrane jabłka zetrzec na grubej tarce, skropic sokiem z cytryny, posolic, dodac chrzan, miód, wymieszac. Masą nafaszerowac szczupaka, spiąc wykałaczkami. Blachę wysmarowac masłem, ułożyc rybę, posmarowac masłem. Pozostały farsz wyłożyc obok. Piec 40 minut w 180 stopniach. Podawac z ryżem lub ziemniaczkami i surówką. Smacznego.