Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste a wykintne.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 311
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1947
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3908
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3747
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 516
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 311
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1947
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3908
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3747
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 516
Składniki
Sprawioną rybę natrzec solą od wewnątrz i na zewnątrz. Odstwaic na godzinę.
Obrane jabłka zetrzec na grubej tarce, skropic sokiem z cytryny, posolic, dodac chrzan, miód, wymieszac. Masą nafaszerowac szczupaka, spiąc wykałaczkami. Blachę wysmarowac masłem, ułożyc rybę, posmarowac masłem. Pozostały farsz wyłożyc obok. Piec 40 minut w 180 stopniach. Podawac z ryżem lub ziemniaczkami i surówką. Smacznego.