Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste a wykintne.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6530
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1240126
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2315
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 367
Pyszny, orzeźwiający i przede wszystkim pozbawiony chemii kompot.
Odsłon: 56
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6530
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1240126
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2315
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 367
Pyszny, orzeźwiający i przede wszystkim pozbawiony chemii kompot.
Odsłon: 56
Składniki
Sprawioną rybę natrzec solą od wewnątrz i na zewnątrz. Odstwaic na godzinę.
Obrane jabłka zetrzec na grubej tarce, skropic sokiem z cytryny, posolic, dodac chrzan, miód, wymieszac. Masą nafaszerowac szczupaka, spiąc wykałaczkami. Blachę wysmarowac masłem, ułożyc rybę, posmarowac masłem. Pozostały farsz wyłożyc obok. Piec 40 minut w 180 stopniach. Podawac z ryżem lub ziemniaczkami i surówką. Smacznego.