Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, łatwa i zabierająca mało czasu. Serdecznie polecam.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31252
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31252
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Składniki
Czosnek przepuścić przez praskę, a cebule drobno pokroić. Obydwa warzywa przełożyć na patelnię i zeszklić na oleju. Bulion zagotować. Dodać do niego zeszklone warzywa i koncentrat pomidorowy. Gotować około 15 minut. Bułkę pokroić w kostkę i obsmażyć na oleju. Gotową zupę nalewać do miseczek i posypać grzankami.