Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, łatwa i zabierająca mało czasu. Serdecznie polecam.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 516
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 291
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9784
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1146
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4502
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 516
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 291
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9784
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1146
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4502
Składniki
Czosnek przepuścić przez praskę, a cebule drobno pokroić. Obydwa warzywa przełożyć na patelnię i zeszklić na oleju. Bulion zagotować. Dodać do niego zeszklone warzywa i koncentrat pomidorowy. Gotować około 15 minut. Bułkę pokroić w kostkę i obsmażyć na oleju. Gotową zupę nalewać do miseczek i posypać grzankami.