Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzeje i wzmocni organizm.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15167
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4079
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8943
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15167
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4079
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8943
Składniki
Wykonanie: Włoszczyznę opłukać, pokroić, włożyć do garnka, dodać grzyby i zalać 6 szklankami wody, posolić do smaku i gotowa prze pół godziny. Boczek pokroić, wytopić i zrumienić na niej posiekaną cebulę. Do gotującego się wywaru wrzucić pokrojone ziemniaki i gotować do miękkości. Zaciągnąć śmietaną, wlać żur i przed podaniem okrasić przysmażonym boczkiem i posypać zieleniną.