Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa rybna z karpia to ciekawy pomysł na wigilijną potrawę, ale nie tylko! Sprawdź, jak przygotować tę aromatyczną zupę.
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4458
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1062
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 470
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3128
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38788
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4458
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1062
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 470
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3128
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38788
Składniki
Cebulę pokrój w kostkę i zeszklij w garnku. Dodaj do niej bulion oraz włoszczyznę i gotuj przez 20 minut.
Wyciągnij włoszczyznę z garnka, marchewkę pokrój na małe kawałeczki i odłóż na bok.
Do wywaru dodaj pokrojone filety, dopraw solą i pieprzem. Gotuj przez 15 minut.
Do zupy dodaj wcześniej pokrojoną marchewkę oraz posiekaną natkę pietruszki. Zupa rybna świetnie smakuje solo oraz w towarzystwie lanych klusek.