Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa rybna z karpia to ciekawy pomysł na wigilijną potrawę, ale nie tylko! Sprawdź, jak przygotować tę aromatyczną zupę.
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 324
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 104
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 35
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 155
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 324
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 104
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 35
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 155
Składniki
Cebulę pokrój w kostkę i zeszklij w garnku. Dodaj do niej bulion oraz włoszczyznę i gotuj przez 20 minut.
Wyciągnij włoszczyznę z garnka, marchewkę pokrój na małe kawałeczki i odłóż na bok.
Do wywaru dodaj pokrojone filety, dopraw solą i pieprzem. Gotuj przez 15 minut.
Do zupy dodaj wcześniej pokrojoną marchewkę oraz posiekaną natkę pietruszki. Zupa rybna świetnie smakuje solo oraz w towarzystwie lanych klusek.