Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa zupa z czosnkiem niedźwiedzim śmietaną i wędzonym łososiem.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8322
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 469
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8322
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 469
Składniki
Pokrojone w drobną kostkę ziemniaki, pietruszkę, selera i pora zalewamy zimnym rosołem i gotujemy do miękkości. Dodajemy posiekany czosnek niedźwiedzi. Całość miksujemy. Doprawiamy do smaku przyprawami. Podajemy z kleksem śmietany i kawałkami wędzonego łososia.