Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może być na kurczaku albo na rybie, cytrusowe smaki idealnie się komponują. Mięso można podać w kawałkach lub w formie delikatnych pulpecików.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1585
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1347
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1400
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1358
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1585
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1347
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1400
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1358
Składniki
Pokroiłam warzywa. Podsmażyłam je na oliwie, zalałam wodą i gdy się takoważ się zagotowała, dodałam ryby, miałam karaski w całości. Jeśli używamy drobiu można go dodać z warzywami do podsmażenia. Jeśli to pierś to w sumie będzie się gotowałam pół godziny, jeśli inny element to trzeba policzyć godzinę.
Rybki obrałam z ości. Mięso można wrzucić do zupy albo pokombinować.
Ja zrobiłam pulpeciki. Do obranego mięsa dodałam jajo, pieprz cytrynowy, bułkę tartą.
Na 10 minut przed końcem dodałam skórkę z cytryny i połamany makaron. Pod sam koniec doprawiłam zupę solą i pieprzem. Włożyłam pulpeciki, po dwóch minutach będą gotowe. Dodałam sok z połowy cytryny a po wyłączeniu ognia natkę pietruszki i rozrobioną łyżkę śmietany.
Smacznego:)