Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa jest smaczna i pożywna. Nie wymaga dużego nakładu czasu. Można ją wzbogacić jeszcze dodając makaron. Ja zdecydowałam się na same warzywa.
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 424
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1052
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 405
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 424
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1052
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 405
Składniki
Czerwoną fasolę namoczyć dzień wcześniej na noc. Następnie ugotować w nowej wodzie. Odcedzić. Cebulę i czosnek drobno pokroić i zeszklić na oliwie. Umyte warzywa pokroić. Wszystko wrzucić do garnka z wyjątkiem szpinaku. Wlać wodę. Dodać przyprawy. Gotować około 20-25 minut. Pod koniec gotowania dać szpinak. Uwaga! Listki laurowe daję zawsze dwa, a kulki ziela angielskiego cztery.