Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa jest smaczna i pożywna. Nie wymaga dużego nakładu czasu. Można ją wzbogacić jeszcze dodając makaron. Ja zdecydowałam się na same warzywa.
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 49
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 7284
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 125
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 868
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 49
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 7284
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 125
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 868
Składniki
Czerwoną fasolę namoczyć dzień wcześniej na noc. Następnie ugotować w nowej wodzie. Odcedzić. Cebulę i czosnek drobno pokroić i zeszklić na oliwie. Umyte warzywa pokroić. Wszystko wrzucić do garnka z wyjątkiem szpinaku. Wlać wodę. Dodać przyprawy. Gotować około 20-25 minut. Pod koniec gotowania dać szpinak. Uwaga! Listki laurowe daję zawsze dwa, a kulki ziela angielskiego cztery.