Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa jest smaczna i pożywna. Nie wymaga dużego nakładu czasu. Można ją wzbogacić jeszcze dodając makaron. Ja zdecydowałam się na same warzywa.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 143
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 993
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 143
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 993
Składniki
Czerwoną fasolę namoczyć dzień wcześniej na noc. Następnie ugotować w nowej wodzie. Odcedzić. Cebulę i czosnek drobno pokroić i zeszklić na oliwie. Umyte warzywa pokroić. Wszystko wrzucić do garnka z wyjątkiem szpinaku. Wlać wodę. Dodać przyprawy. Gotować około 20-25 minut. Pod koniec gotowania dać szpinak. Uwaga! Listki laurowe daję zawsze dwa, a kulki ziela angielskiego cztery.