Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa jest smaczna i pożywna. Nie wymaga dużego nakładu czasu. Można ją wzbogacić jeszcze dodając makaron. Ja zdecydowałam się na same warzywa.
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1079
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 154
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1079
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 154
Składniki
Czerwoną fasolę namoczyć dzień wcześniej na noc. Następnie ugotować w nowej wodzie. Odcedzić. Cebulę i czosnek drobno pokroić i zeszklić na oliwie. Umyte warzywa pokroić. Wszystko wrzucić do garnka z wyjątkiem szpinaku. Wlać wodę. Dodać przyprawy. Gotować około 20-25 minut. Pod koniec gotowania dać szpinak. Uwaga! Listki laurowe daję zawsze dwa, a kulki ziela angielskiego cztery.