Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, przepyszna. Moze byc przygotowana z dowolnych grzybow, gdyz czlowiek wlasciwie moze jesc wszystkie grzyby, chociaz niektore tylko raz w zyciu :-))) I o tym nalezy nie zapominac
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 284
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1400
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 268
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 991
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 284
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1400
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 268
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 991
Składniki
Grzyby oplukujemy na drobnym sitku i moczymy przez noc w wodzie.
Grzyby dosc dlugo gotujemy wraz z koscia od schabu, dodajemy warzywa do smaku, zeszklona na oleju, drobno posiekana cebulke oraz przyprawy, gotujemy, gotujemy, gotujemy, gotujemy i gooootujemy, no ale to nie wymaga juz pracy :-))
Makaron gotujemy w duzej ilosci osolonej wody, wylewamy na durszlak, obficie plukamy w zimnej wodzie i odstawiamy na durszlaku do odsaczenia.
Zupa ugotowana, odstawiamy z pieca i zalewamy smietanka. GOTOWE :-)) Podajemy z grubym makaronem troszke aldente. Zycze smacznego. ja moge sie zajadac bez konca. Zupa jest wspaniala.