Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, przepyszna. Moze byc przygotowana z dowolnych grzybow, gdyz czlowiek wlasciwie moze jesc wszystkie grzyby, chociaz niektore tylko raz w zyciu :-))) I o tym nalezy nie zapominac
Bardzo proste i szybkie w przygotowaniu ciasto. Wystarczy połączyć ze sobą ws...
Odsłon: 2763
Bardzo proste i szybkie w przygotowaniu ciasto. Wystarczy połączyć ze sobą ws...
Odsłon: 2763
Składniki
Grzyby oplukujemy na drobnym sitku i moczymy przez noc w wodzie.
Grzyby dosc dlugo gotujemy wraz z koscia od schabu, dodajemy warzywa do smaku, zeszklona na oleju, drobno posiekana cebulke oraz przyprawy, gotujemy, gotujemy, gotujemy, gotujemy i gooootujemy, no ale to nie wymaga juz pracy :-))
Makaron gotujemy w duzej ilosci osolonej wody, wylewamy na durszlak, obficie plukamy w zimnej wodzie i odstawiamy na durszlaku do odsaczenia.
Zupa ugotowana, odstawiamy z pieca i zalewamy smietanka. GOTOWE :-)) Podajemy z grubym makaronem troszke aldente. Zycze smacznego. ja moge sie zajadac bez konca. Zupa jest wspaniala.