Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna zupa ziemniaczana na wywarze z gołębia zdecydowanie lepiej smakuje ;)
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 390
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9721
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 6111
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 390
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9721
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 6111
Składniki
Z gołąbka przygotować wywar. Dodać starte na dużych oczkach marchewkę i pietruszkę,pokrojone w kostkę ziemniaki. doprawić i zgotować. Boczek pokroić w kostkę, usmażyć.
Na powstałym tłuszczu podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę, przełożyć do zupy, bez tłuszczu. Na wytopionym tłuszczu przygotować zasmażkę, przelać do zupy, zagotować. Gołąbka wyciągnąć, obrać mięso i dodać do zupy. Smacznego!