Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna zupa ziemniaczana na wywarze z gołębia zdecydowanie lepiej smakuje ;)
My name is patrol. Słoneczny patrol
Odsłon: 131
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6246
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 178
My name is patrol. Słoneczny patrol
Odsłon: 131
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6246
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 178
Składniki
Z gołąbka przygotować wywar. Dodać starte na dużych oczkach marchewkę i pietruszkę,pokrojone w kostkę ziemniaki. doprawić i zgotować. Boczek pokroić w kostkę, usmażyć.
Na powstałym tłuszczu podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę, przełożyć do zupy, bez tłuszczu. Na wytopionym tłuszczu przygotować zasmażkę, przelać do zupy, zagotować. Gołąbka wyciągnąć, obrać mięso i dodać do zupy. Smacznego!