Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna zupa ziemniaczana na wywarze z gołębia zdecydowanie lepiej smakuje ;)
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1093
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 772
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1203
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 269
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1093
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 772
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1203
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 269
Składniki
Z gołąbka przygotować wywar. Dodać starte na dużych oczkach marchewkę i pietruszkę,pokrojone w kostkę ziemniaki. doprawić i zgotować. Boczek pokroić w kostkę, usmażyć.
Na powstałym tłuszczu podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę, przełożyć do zupy, bez tłuszczu. Na wytopionym tłuszczu przygotować zasmażkę, przelać do zupy, zagotować. Gołąbka wyciągnąć, obrać mięso i dodać do zupy. Smacznego!