Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna zupa ziemniaczana na wywarze z gołębia zdecydowanie lepiej smakuje ;)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119259
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8926
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3218
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 3080
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119259
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8926
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3218
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 3080
Składniki
Z gołąbka przygotować wywar. Dodać starte na dużych oczkach marchewkę i pietruszkę,pokrojone w kostkę ziemniaki. doprawić i zgotować. Boczek pokroić w kostkę, usmażyć.
Na powstałym tłuszczu podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę, przełożyć do zupy, bez tłuszczu. Na wytopionym tłuszczu przygotować zasmażkę, przelać do zupy, zagotować. Gołąbka wyciągnąć, obrać mięso i dodać do zupy. Smacznego!