Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, ostra i rozgrzewająca zupa prosto z Seulu. Zupa bardzo czosnkowa – zdecydowanie dla fanów! Można także użyć mniej czosnku.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 802
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5679
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9507
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 246
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 802
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5679
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9507
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 246
Składniki
W garnku zagotować wodę, dodać wołowinę, cebulę oraz grzyby shitake. Gotować na średnim ogniu 60 minut, aż mięso będzie dało się łatwo rozdzielić widelcem.
W międzyczasie składniki sosu połączyć ze sobą, a następnie wymieszać je z czosnkiem, kiełkami i dymką.
Wyjąć mięso z wywaru, rozdrobnić (poszarpać) widelcem i odłożyć na bok.
Do garnka z wywarem, shitake i cebulą włożyć sos z czosnkiem, kiełkami i dymką. Gotować 5 minut na średnim ogniu, dodać wołowinę i gotować jeszcze przez kolejne 2 minuty. Zdjąć z ognia od razu podawać.