Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa na maślance, z dodatkiem boczku. Smacznego.
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 1205
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2851
Kotlety z serka wiejskiego to pyszna, lekka propozycja, która doskonale spraw...
Odsłon: 78277
Łosoś to niezwykle zdrowa ryba, dlatego warto, aby regularnie pojawiała się n...
Odsłon: 363
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 1205
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2851
Kotlety z serka wiejskiego to pyszna, lekka propozycja, która doskonale spraw...
Odsłon: 78277
Łosoś to niezwykle zdrowa ryba, dlatego warto, aby regularnie pojawiała się n...
Odsłon: 363
Składniki
Na maśle podsmażamy pokrojoną cebulę, dodajemy boczek. Warzywa zalewamy bulionem np. wołowym, dodajemy podsmażony boczek z cebulką, sól, pieprz, liście i ziele angielskie, gotujemy ok. 30 minut do miękkości warzyw. Śmietanę mieszamy z maślanką i zaciągamy zupę, posypujemy świeżym koperkiem. Można też zrobić bardziej kremową, mieszając śmietanę z łyżką mąki, a później dolać maślankę. Smacznego.