Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimny barszczyk na gorące dni, ochłodzi ciało i umysł.
Karp to ryba, która gości prawie na wszystkich wigilijnych stołach. Mój karp...
Odsłon: 747
Bardzo lubię wracać do smaków dzieciństwa i przypominać sobie najlepsze potra...
Odsłon: 653
Dzisiaj dobre mięso w doborowym towarzystwie czyli pieczarki. Połączenie łopa...
Odsłon: 483
Pyszne, puszyste i pachnące przyprawą korzenną muffinki, idealne na świąteczn...
Odsłon: 41
Karp to ryba, która gości prawie na wszystkich wigilijnych stołach. Mój karp...
Odsłon: 747
Bardzo lubię wracać do smaków dzieciństwa i przypominać sobie najlepsze potra...
Odsłon: 653
Dzisiaj dobre mięso w doborowym towarzystwie czyli pieczarki. Połączenie łopa...
Odsłon: 483
Pyszne, puszyste i pachnące przyprawą korzenną muffinki, idealne na świąteczn...
Odsłon: 41
Składniki
Kostkę rosołową rozpuścić w 1 litrze wody i ugotować w rosole oczyszczone warzywa, zakwasić sokiem z cytryny i schłodzić. Zmiksować w malakserze, doprawić solą i pieprzem.
Jogurt doprawić lekko solą i pieprzem. Nalewać do talerzy pół na pół dekorować szczypiorkiem.