Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimny barszczyk na gorące dni, ochłodzi ciało i umysł.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 35
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 64
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 66
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 105
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 35
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 64
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 66
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 105
Składniki
Kostkę rosołową rozpuścić w 1 litrze wody i ugotować w rosole oczyszczone warzywa, zakwasić sokiem z cytryny i schłodzić. Zmiksować w malakserze, doprawić solą i pieprzem.
Jogurt doprawić lekko solą i pieprzem. Nalewać do talerzy pół na pół dekorować szczypiorkiem.