Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimny barszczyk na gorące dni, ochłodzi ciało i umysł.
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12408
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 861
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12408
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 861
Składniki
Kostkę rosołową rozpuścić w 1 litrze wody i ugotować w rosole oczyszczone warzywa, zakwasić sokiem z cytryny i schłodzić. Zmiksować w malakserze, doprawić solą i pieprzem.
Jogurt doprawić lekko solą i pieprzem. Nalewać do talerzy pół na pół dekorować szczypiorkiem.