Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa zupa. Obłędnie żółta, składa się z warzyw sezonowych, których właśnie teraz jest pod dostatkiem. Przygotowuje się ją expresowo, polecam
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4446
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154680
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1012
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 419
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4446
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154680
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1012
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 419
Składniki
Cukinię należy umyć i pokroić w półplasterki grubości ok. 0,5cm, fasolkę umyć, oskubac końce i pokroić w kawałki ok. 2cm. Bulion zagotować, dodać fasolkę, cukinię, kurkumę, ziele angielskie i liście laurowe. Gotować ok. 15 min. Odlać 1 szkl. zupy, dodać śmietankę, wymieszać i całość wlać do zupy, doprawić solą i pieprzem, zagotować.
Smacznego :-)