Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa zupa. Obłędnie żółta, składa się z warzyw sezonowych, których właśnie teraz jest pod dostatkiem. Przygotowuje się ją expresowo, polecam
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9518
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 5910
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2613
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9518
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 5910
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2613
Składniki
Cukinię należy umyć i pokroić w półplasterki grubości ok. 0,5cm, fasolkę umyć, oskubac końce i pokroić w kawałki ok. 2cm. Bulion zagotować, dodać fasolkę, cukinię, kurkumę, ziele angielskie i liście laurowe. Gotować ok. 15 min. Odlać 1 szkl. zupy, dodać śmietankę, wymieszać i całość wlać do zupy, doprawić solą i pieprzem, zagotować.
Smacznego :-)