Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa zupa. Obłędnie żółta, składa się z warzyw sezonowych, których właśnie teraz jest pod dostatkiem. Przygotowuje się ją expresowo, polecam
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2359
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4452
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1463
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 410
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2359
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4452
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1463
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 410
Składniki
Cukinię należy umyć i pokroić w półplasterki grubości ok. 0,5cm, fasolkę umyć, oskubac końce i pokroić w kawałki ok. 2cm. Bulion zagotować, dodać fasolkę, cukinię, kurkumę, ziele angielskie i liście laurowe. Gotować ok. 15 min. Odlać 1 szkl. zupy, dodać śmietankę, wymieszać i całość wlać do zupy, doprawić solą i pieprzem, zagotować.
Smacznego :-)