Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa zupa. Obłędnie żółta, składa się z warzyw sezonowych, których właśnie teraz jest pod dostatkiem. Przygotowuje się ją expresowo, polecam
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1008
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4421
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 452
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2723
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38731
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1008
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4421
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 452
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2723
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38731
Składniki
Cukinię należy umyć i pokroić w półplasterki grubości ok. 0,5cm, fasolkę umyć, oskubac końce i pokroić w kawałki ok. 2cm. Bulion zagotować, dodać fasolkę, cukinię, kurkumę, ziele angielskie i liście laurowe. Gotować ok. 15 min. Odlać 1 szkl. zupy, dodać śmietankę, wymieszać i całość wlać do zupy, doprawić solą i pieprzem, zagotować.
Smacznego :-)