Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zacna a skromna zupka aksakitna tak dla zdrowotności. Zupka z bulionu gotowanego z siemieniem lnianym, imbirem , grzybkami i listkami młodej kapustki. Całość podana z kiszonym buraczkiem choggia, świeżo tartym korzeniem chrzanu, szczypiorkiem i makaronem
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1621
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1201606
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 10124
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1621
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1201606
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 10124
Składniki
Grzyby , siemię lniane, tarty imbir oraz posiekaną kapustkę zagotować należy w vulionie przez 5 do 10 minut. Po czym wyłożyć na talerz z uprzednio ugotowanyn makaronem i podać z dodatkiem pokrojonych kiszonych buraxzków, świeżo utartym chrzanem oraz szczypiorem.