Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zacna a skromna zupka aksakitna tak dla zdrowotności. Zupka z bulionu gotowanego z siemieniem lnianym, imbirem , grzybkami i listkami młodej kapustki. Całość podana z kiszonym buraczkiem choggia, świeżo tartym korzeniem chrzanu, szczypiorkiem i makaronem
Delikatne mięso świetnie komponuje się z dodatkami jakie dodałam do sosu. Ser...
Odsłon: 1256
Stek kalafiorowy to prosty przepis na danie inspirowane kuchnią włoską, który...
Odsłon: 1419
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 714
Przepis na polewę jest bardzo prosty i łatwy , a polewa smaczna, łatwo się ni...
Odsłon: 146
Delikatne mięso świetnie komponuje się z dodatkami jakie dodałam do sosu. Ser...
Odsłon: 1256
Stek kalafiorowy to prosty przepis na danie inspirowane kuchnią włoską, który...
Odsłon: 1419
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 714
Przepis na polewę jest bardzo prosty i łatwy , a polewa smaczna, łatwo się ni...
Odsłon: 146
Składniki
Grzyby , siemię lniane, tarty imbir oraz posiekaną kapustkę zagotować należy w vulionie przez 5 do 10 minut. Po czym wyłożyć na talerz z uprzednio ugotowanyn makaronem i podać z dodatkiem pokrojonych kiszonych buraxzków, świeżo utartym chrzanem oraz szczypiorem.