Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zacna a skromna zupka aksakitna tak dla zdrowotności. Zupka z bulionu gotowanego z siemieniem lnianym, imbirem , grzybkami i listkami młodej kapustki. Całość podana z kiszonym buraczkiem choggia, świeżo tartym korzeniem chrzanu, szczypiorkiem i makaronem
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 279
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5029
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4861
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44957
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 585
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 279
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5029
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4861
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44957
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 585
Składniki
Grzyby , siemię lniane, tarty imbir oraz posiekaną kapustkę zagotować należy w vulionie przez 5 do 10 minut. Po czym wyłożyć na talerz z uprzednio ugotowanyn makaronem i podać z dodatkiem pokrojonych kiszonych buraxzków, świeżo utartym chrzanem oraz szczypiorem.