Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zacna a skromna zupka aksakitna tak dla zdrowotności. Zupka z bulionu gotowanego z siemieniem lnianym, imbirem , grzybkami i listkami młodej kapustki. Całość podana z kiszonym buraczkiem choggia, świeżo tartym korzeniem chrzanu, szczypiorkiem i makaronem
Pomysł na przystawkę do czosnkowego chleba lub dodatek do obiadu lub kolacji....
Odsłon: 26
Niezmiennie od lat, namawiam do pieczenia domowego chleba. Wczoraj upiekłam...
Odsłon: 7983
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 94
Pomysł na przystawkę do czosnkowego chleba lub dodatek do obiadu lub kolacji....
Odsłon: 26
Niezmiennie od lat, namawiam do pieczenia domowego chleba. Wczoraj upiekłam...
Odsłon: 7983
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 94
Składniki
Grzyby , siemię lniane, tarty imbir oraz posiekaną kapustkę zagotować należy w vulionie przez 5 do 10 minut. Po czym wyłożyć na talerz z uprzednio ugotowanyn makaronem i podać z dodatkiem pokrojonych kiszonych buraxzków, świeżo utartym chrzanem oraz szczypiorem.