Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zacna a skromna zupka aksakitna tak dla zdrowotności. Zupka z bulionu gotowanego z siemieniem lnianym, imbirem , grzybkami i listkami młodej kapustki. Całość podana z kiszonym buraczkiem choggia, świeżo tartym korzeniem chrzanu, szczypiorkiem i makaronem
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 131
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 615
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 131
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 615
Składniki
Grzyby , siemię lniane, tarty imbir oraz posiekaną kapustkę zagotować należy w vulionie przez 5 do 10 minut. Po czym wyłożyć na talerz z uprzednio ugotowanyn makaronem i podać z dodatkiem pokrojonych kiszonych buraxzków, świeżo utartym chrzanem oraz szczypiorem.