Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupka rozgrzewająca, która również nam zastąpi drugie danie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
1. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę, przekładamy do garnka, zalewamy wodą i gotujemy. Zbieramy szumy i wsypujemy Vegetę 2. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju 3. Marchew obieramy, kroimy w słupki i dodajemy do cebuli 4. Następnie dodajemy pokrojone również w słupki papryki, solimy i chwilkę prużymy
5. Warzywa łączymy z ziemniakami 6. Kiełbasę kroimy w pół plasterki, podsmażamy na rozgrzanym oleju i przekładamy do garnka z zupą 7. Pod koniec gotowania wlewamy przecier, pomidory z puszki, doprawiamy solą oraz chili i zagęszczamy mąką rozrobioną ze śmietaną, 2 minutki gotujemy
8. Zupa gotowa 9. Smacznego