Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupka rozgrzewająca, która również nam zastąpi drugie danie.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4583
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12366
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5682
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7031
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4583
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12366
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5682
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7031
Składniki
1. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę, przekładamy do garnka, zalewamy wodą i gotujemy. Zbieramy szumy i wsypujemy Vegetę 2. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju 3. Marchew obieramy, kroimy w słupki i dodajemy do cebuli 4. Następnie dodajemy pokrojone również w słupki papryki, solimy i chwilkę prużymy
5. Warzywa łączymy z ziemniakami 6. Kiełbasę kroimy w pół plasterki, podsmażamy na rozgrzanym oleju i przekładamy do garnka z zupą 7. Pod koniec gotowania wlewamy przecier, pomidory z puszki, doprawiamy solą oraz chili i zagęszczamy mąką rozrobioną ze śmietaną, 2 minutki gotujemy
8. Zupa gotowa 9. Smacznego