Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupka rozgrzewająca, która również nam zastąpi drugie danie.
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 63
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 235
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 219
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 65
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 146
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 63
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 235
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 219
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 65
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 146
Składniki
1. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę, przekładamy do garnka, zalewamy wodą i gotujemy. Zbieramy szumy i wsypujemy Vegetę 2. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju 3. Marchew obieramy, kroimy w słupki i dodajemy do cebuli 4. Następnie dodajemy pokrojone również w słupki papryki, solimy i chwilkę prużymy
5. Warzywa łączymy z ziemniakami 6. Kiełbasę kroimy w pół plasterki, podsmażamy na rozgrzanym oleju i przekładamy do garnka z zupą 7. Pod koniec gotowania wlewamy przecier, pomidory z puszki, doprawiamy solą oraz chili i zagęszczamy mąką rozrobioną ze śmietaną, 2 minutki gotujemy
8. Zupa gotowa 9. Smacznego