Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zielone różyczki brokułów idealnie nadają się do zapiekanek, jako dodatek do dań głównych, czasami - jako element warzywnej zupy. My przygotowaliśmy dla was przepyszną zupę o konsystencji kremu, której podstawą są właśnie brokuły - smaczne i niebywale zdrowe warzywka! Zachwyci was swoim smakiem i aromatem, zaś najlepsza jest podawana z grzankami!
Pychota. Polecam.
Odsłon: 572
Bigos ugotowany z białej kapusty na wieprzowym mostku i konserwie mielonce do...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Czyli makaron na policzkach wieprzowych - guanciale. Czyli podróż w poszukiwa...
Odsłon: 608
Domowa wersja chleba tostowego. Pycha. Nie potrzeba nic oprócz masła, a niebo...
Odsłon: 18
Pychota. Polecam.
Odsłon: 572
Bigos ugotowany z białej kapusty na wieprzowym mostku i konserwie mielonce do...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Czyli makaron na policzkach wieprzowych - guanciale. Czyli podróż w poszukiwa...
Odsłon: 608
Domowa wersja chleba tostowego. Pycha. Nie potrzeba nic oprócz masła, a niebo...
Odsłon: 18
Składniki
Umytego brokuła podzielić na różyczki, obrane ziemniaki pokroić w kostkę, zalać bulionem i gotować do miękkości około 20 minut.
Gdy warzywa zmiękną zmiksować zupę na gładko, dodać śmietanę, doprawić przeciśniętym przez praskę czosnkiem, solą i pieprzem, zagotować.
Podawać z grzankami.