Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15145
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15145
Składniki
Brokuła podzielić na małe kawałki i gotować w wywarze.
Do wywaru dodać marchew startą na grubej tarce
gdy marchew bedzie juz miękka doprawiamy zupę przyprawami
wkładamy serek topiony i 3 łyżki śmietany
czekamy aż serek się rozpuści i zupa zgęstnieje
na koniec posypujemy koperkiem
Zupe można zmiksować blenderem aby otrzymac krem lub jeść z całymi brokułami nie miksowana.
smacznego!!!!!