Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa brokułowa z dodatkiem cukinii i serka topionego
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 378
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 378
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Składniki
W garnku zagotować bulion, dodać liście laurowe, ziele angielskie. Dorzucić pokrojone w kostkę ziemniaki. Po chwili dodać startą na tarce marchewkę. Po ok 10 min dorzucić pokrojoną w ćwiartki cukinię, następnie podzielonego na różyczki brokuła. Gotować do miękkości. Pod koniec gotowania dodać serki topione, wymieszać do rozpuszczenia. Następnie doprawić solą, pieprzem, suszonym lubczykiem, startym czosnkiem i kurkumą.