Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka zupa, które idealnie może zastąpić niedzielny rosół ;) Polecam !
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 620
Oryginalny wloski przepis na spaghett carbonara, prosty, szybki i przepys...
Odsłon: 8547
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10118
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2900
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 620
Oryginalny wloski przepis na spaghett carbonara, prosty, szybki i przepys...
Odsłon: 8547
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10118
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2900
Składniki
Makaron nitki ugotować w osolonej wodzie i odcedzić. Na skrzydełku z dodatkiem zieleniny przygotować wywar. Następnie dodać różyczki brokuła i marchewkę pokrojoną w plastry. Przyprawić i gotować do miękkości.
Na samym końcu wlać śmietankę, wymieszać i zagotować.
Do miseczki przełożyć makaron, zalać zupą i posypać zielona pietruszką. Smacznego!