Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może zainteresuje was przepis na moją wspaniała zupę buraczkową z zasmażanymi buraczkami i cebulką z ziemniakami i makaronem chińskim ? jeśli chcecie przepis zapraszam na mój blog
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1862
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1611
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1561
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2133
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1862
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1611
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1561
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2133
Składniki
Do garnka wlać dwa litry wody dodać kości schabowe lub dowolne mięso, suszone warzywa oraz przyprawę uniwersalną, ziela oraz liść gotować do miękkości mięsa, po tym czasie dodać ziemniaki oraz makaron i także gotować do miękkości. Jeśli ktoś nie lubi gęstych zup wtedy dodać jeden krążek makaronu
Jak ziemniaki i makaron są miękkie wtedy dodać buraczki podsmażone razem z cebulką zagotować przez 5 minut na wolnym ogniu
Po wyznaczonym czasie gotowania się całości z buraczkami dodać rozprowadzoną z gorącym wywarem śmietanę, zamieszać lekko zagotować, zdjąć z ognia i dodać pieprz mielony oraz świeże zioła lubczyka