Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna pikantna i aromatyczna zupa cebulowa.
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 18
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 65
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 18
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 65
Składniki
1. Cebule, marchew i jabłko pokroić i wrzucić do garnka wraz z kostką rosołową, odrobiną tymianku, pieprzem oraz szczyptą imbiru. 2. Zalać wodą do pokrycia zawartości w zależności od pożądanej gęstości zupy. Całość gotować ok 15min do miękkości. 3. Po zdjęciu z ognia zupę zblendować.