Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna pikantna i aromatyczna zupa cebulowa.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8134
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2771
Polecam.
Odsłon: 1359
Polecam.
Odsłon: 407
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8134
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2771
Polecam.
Odsłon: 1359
Polecam.
Odsłon: 407
Składniki
1. Cebule, marchew i jabłko pokroić i wrzucić do garnka wraz z kostką rosołową, odrobiną tymianku, pieprzem oraz szczyptą imbiru. 2. Zalać wodą do pokrycia zawartości w zależności od pożądanej gęstości zupy. Całość gotować ok 15min do miękkości. 3. Po zdjęciu z ognia zupę zblendować.