Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna pikantna i aromatyczna zupa cebulowa.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1221
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 161
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 470
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1221
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 161
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 470
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Składniki
1. Cebule, marchew i jabłko pokroić i wrzucić do garnka wraz z kostką rosołową, odrobiną tymianku, pieprzem oraz szczyptą imbiru. 2. Zalać wodą do pokrycia zawartości w zależności od pożądanej gęstości zupy. Całość gotować ok 15min do miękkości. 3. Po zdjęciu z ognia zupę zblendować.