Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna pikantna i aromatyczna zupa cebulowa.
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2900
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 921
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1094
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 267
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2828
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2900
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 921
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1094
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 267
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2828
Składniki
1. Cebule, marchew i jabłko pokroić i wrzucić do garnka wraz z kostką rosołową, odrobiną tymianku, pieprzem oraz szczyptą imbiru. 2. Zalać wodą do pokrycia zawartości w zależności od pożądanej gęstości zupy. Całość gotować ok 15min do miękkości. 3. Po zdjęciu z ognia zupę zblendować.