Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19187
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232068
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19187
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232068
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w piórka. Podsmażyć na patelni z dodatkiem oliwy. Można podczas smażenia dodać 2 szczypty soli, wtedy cebula szybciej zrobi się miękka. Do garnka przełożyć cebulę i wlać wino, zostawić na małym ogniu. W osobnym garnku przygotować bulion i gorący wlać do zupy. Gotować do całkowitej miękkości cebuli. Przyprawic według uznania.
Bagietki pociąć posmarować masłem, posypać czosnkiem, papryka oraz tymiankiem. Piec w 200 stopniach 15 minut. Smacznego.