Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 821
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8199
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13063
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 401
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 134
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2253
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 821
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8199
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13063
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 401
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 134
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2253
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w piórka. Podsmażyć na patelni z dodatkiem oliwy. Można podczas smażenia dodać 2 szczypty soli, wtedy cebula szybciej zrobi się miękka. Do garnka przełożyć cebulę i wlać wino, zostawić na małym ogniu. W osobnym garnku przygotować bulion i gorący wlać do zupy. Gotować do całkowitej miękkości cebuli. Przyprawic według uznania.
Bagietki pociąć posmarować masłem, posypać czosnkiem, papryka oraz tymiankiem. Piec w 200 stopniach 15 minut. Smacznego.