Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8538
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1779
Polecam.
Odsłon: 508
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8538
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1779
Polecam.
Odsłon: 508
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w piórka. Podsmażyć na patelni z dodatkiem oliwy. Można podczas smażenia dodać 2 szczypty soli, wtedy cebula szybciej zrobi się miękka. Do garnka przełożyć cebulę i wlać wino, zostawić na małym ogniu. W osobnym garnku przygotować bulion i gorący wlać do zupy. Gotować do całkowitej miękkości cebuli. Przyprawic według uznania.
Bagietki pociąć posmarować masłem, posypać czosnkiem, papryka oraz tymiankiem. Piec w 200 stopniach 15 minut. Smacznego.