Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14662
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1392
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14662
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1392
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w piórka. Podsmażyć na patelni z dodatkiem oliwy. Można podczas smażenia dodać 2 szczypty soli, wtedy cebula szybciej zrobi się miękka. Do garnka przełożyć cebulę i wlać wino, zostawić na małym ogniu. W osobnym garnku przygotować bulion i gorący wlać do zupy. Gotować do całkowitej miękkości cebuli. Przyprawic według uznania.
Bagietki pociąć posmarować masłem, posypać czosnkiem, papryka oraz tymiankiem. Piec w 200 stopniach 15 minut. Smacznego.