Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2287
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1299
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 276
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2287
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1299
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 276
Składniki
Z porcji rosołowej, włoszyzny i przypraw lub kostek rosołowych ugotowac wywar.
Cebulę pokroic w kostkę, zeszklic na maśle..
Do cebuli dodac 3 łyżki mąki, zrumienic, dodac do wywaru. Gotowac.
Czerstwą bułkę lub chleb bez skórki, pokroic w kostkę. Zezłocic na maśle.
Grzanki zalac zupą, posypac startym serem. Smacznego.