Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przed świętami czyszczenie lodówki. Wyszło pysznie <3
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 117
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 565
Przystawka dla tych, którzy lubią ser pleśniowy. Doskonale połączenie, które...
Odsłon: 97
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 117
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 565
Przystawka dla tych, którzy lubią ser pleśniowy. Doskonale połączenie, które...
Odsłon: 97
Składniki
Cebule obieramy, kroimy w piórka. Czosnek obieramy, rozgniatamy. Marchew obieramy, kroimy w talarki. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę. Kiełbasę kroimy w talarki. Wszystko wrzucamy na rozgrzany tłuszcz i dusimy od przykryciem przez kwadrans. Dodajemy 2 łyżki pasty rosołowej (patrz kostka rosołowa), zalewamy 1,5 l wrzątku, gotujemy kolejny kwadrans, bez przykrycia. Następnie dodajemy passatę, suszone pomidory, zagotowujemy. Całość doprawiamy solą i pieprzem.