Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna zupa cebulowa z dodatkiem wina. Smakuje świetnie ze świeżym pieczywem.
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17900
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 107
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2237
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 254
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17900
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 107
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2237
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 254
Składniki
Cebulę kroimy w piórka. Smażymy na maśle, na małym ogniu przez 20 minut. Cebula powinna być miękka, szklista, ale nie przypalona. Dodajemy bulion i wino, doprawiamy solą i pieprzem. Dusimy jeszcze 25 minut na małym ogniu. Zupę podajemy z świeżym pieczywem, tostami lub grzankami. Ja podałam z drożdżowym chlebkiem z serem z tego przepisu: https://smaker.pl/moje-przepisy-przekaski/przepis-warkocz-drozdzowy-z-serem-grana-padano,1907908,sprytnachochla.html