Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa cebulowa z ziołowymi grzankami
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 238
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 528
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 716
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1137
Proste i szybkie danie wywodzące się z Pomorza. Pulki, czyli ziemniaki gotowa...
Odsłon: 226
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6101
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 238
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 528
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 716
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1137
Proste i szybkie danie wywodzące się z Pomorza. Pulki, czyli ziemniaki gotowa...
Odsłon: 226
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6101
Składniki
Chleb pokroić w kwadraciki, rozgrzać patelnię, wrzucić chleb, smażyć na średnim ogniu wolno mieszając. Gdy stanie się złoty na koniec posypać ziołami i szczyptą soli. Studzić na talerzu, włożyć do słoika i trzymać szczelnie zamknięte. Cebulę pokroić w kostkę, dodać odrobinę soli i pieprzu i smażyć na oleju. Kiedy cebula będzie miękka zblendować ją do uzyskania jednolitej masy. Do gotującego się bulionu wlać masę cebulową, chwilkę podgotować i doprawić do smaku. Po nalaniu do talerzy dodać grzanki.