Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa cebulowa z ziołowymi grzankami
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 211
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2596
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 217
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 229
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 211
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2596
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 217
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 229
Składniki
Chleb pokroić w kwadraciki, rozgrzać patelnię, wrzucić chleb, smażyć na średnim ogniu wolno mieszając. Gdy stanie się złoty na koniec posypać ziołami i szczyptą soli. Studzić na talerzu, włożyć do słoika i trzymać szczelnie zamknięte. Cebulę pokroić w kostkę, dodać odrobinę soli i pieprzu i smażyć na oleju. Kiedy cebula będzie miękka zblendować ją do uzyskania jednolitej masy. Do gotującego się bulionu wlać masę cebulową, chwilkę podgotować i doprawić do smaku. Po nalaniu do talerzy dodać grzanki.