Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa cebulowa z ziołowymi grzankami
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4611
Na moje rogaliki potrzebowałam 500 g mąki Dwa jajka 250 ml mleka 80 g m...
Odsłon: 4073
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 24
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4611
Na moje rogaliki potrzebowałam 500 g mąki Dwa jajka 250 ml mleka 80 g m...
Odsłon: 4073
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 24
Składniki
Chleb pokroić w kwadraciki, rozgrzać patelnię, wrzucić chleb, smażyć na średnim ogniu wolno mieszając. Gdy stanie się złoty na koniec posypać ziołami i szczyptą soli. Studzić na talerzu, włożyć do słoika i trzymać szczelnie zamknięte. Cebulę pokroić w kostkę, dodać odrobinę soli i pieprzu i smażyć na oleju. Kiedy cebula będzie miękka zblendować ją do uzyskania jednolitej masy. Do gotującego się bulionu wlać masę cebulową, chwilkę podgotować i doprawić do smaku. Po nalaniu do talerzy dodać grzanki.