Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza zupa chrzanowa na święta z jajkiem i boczkiem wędzonym
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1175
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11992
Puszyste rogaliki z marmoladą przygotujesz na bazie ciasta francuskiego. To f...
Odsłon: 98
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 25743
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1175
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11992
Puszyste rogaliki z marmoladą przygotujesz na bazie ciasta francuskiego. To f...
Odsłon: 98
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 25743
Składniki
Ziemniaki, pora, cebulę i czosnek obieramy, kroimy na małe kawałki i podsmażamy na maśle, następnie zalewamy wodą i gotujemy do miękkości. Następnie miksujemy blenderem na gładko. Dodajemy śmietanę, chrzan i doprawiamy solą, pieprzem i majerankiem do smaku. Podajemy z ugotowanymi jajkami i podsmażonym boczkiem.