Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza zupa chrzanowa na święta z jajkiem i boczkiem wędzonym
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13545
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 872
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13545
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 872
Składniki
Ziemniaki, pora, cebulę i czosnek obieramy, kroimy na małe kawałki i podsmażamy na maśle, następnie zalewamy wodą i gotujemy do miękkości. Następnie miksujemy blenderem na gładko. Dodajemy śmietanę, chrzan i doprawiamy solą, pieprzem i majerankiem do smaku. Podajemy z ugotowanymi jajkami i podsmażonym boczkiem.