Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza zupa chrzanowa na święta z jajkiem i boczkiem wędzonym
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 434
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 778
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 434
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 778
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
Ziemniaki, pora, cebulę i czosnek obieramy, kroimy na małe kawałki i podsmażamy na maśle, następnie zalewamy wodą i gotujemy do miękkości. Następnie miksujemy blenderem na gładko. Dodajemy śmietanę, chrzan i doprawiamy solą, pieprzem i majerankiem do smaku. Podajemy z ugotowanymi jajkami i podsmażonym boczkiem.