Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka, aromatyczna, pyszna, może nie wygląda ale smakuje
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 151
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20760
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 28790
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1089
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4422
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 151
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20760
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 28790
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1089
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4422
Składniki
1. roztopić łyżkę masła, dodać posiekana cebulę i czosnek, poddusić, pozostałe warzywa pokroić w paski, dodać do cebuli, dusić na małym ogniu, 2. filet umyć, pokroić, zalać wodą, dodać liść laurowy, gotować ok 15 min, po tym czasie dodać podduszone warzywa, sos sojowy, paprykę ostrą i curry, doprawić solą, gotować jeszcze chwilę 3. 2 łyżki śmietany zalać gorącą zupą, wymieszać, wlać do garnka, podawać z makaronem, smacznego