Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka, aromatyczna, pyszna, może nie wygląda ale smakuje
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 189
Polecam.
Odsłon: 895
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 201
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9308
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 189
Polecam.
Odsłon: 895
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 201
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9308
Składniki
1. roztopić łyżkę masła, dodać posiekana cebulę i czosnek, poddusić, pozostałe warzywa pokroić w paski, dodać do cebuli, dusić na małym ogniu, 2. filet umyć, pokroić, zalać wodą, dodać liść laurowy, gotować ok 15 min, po tym czasie dodać podduszone warzywa, sos sojowy, paprykę ostrą i curry, doprawić solą, gotować jeszcze chwilę 3. 2 łyżki śmietany zalać gorącą zupą, wymieszać, wlać do garnka, podawać z makaronem, smacznego