Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka, aromatyczna, pyszna, może nie wygląda ale smakuje
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1039
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 7697
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1039
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 7697
Składniki
1. roztopić łyżkę masła, dodać posiekana cebulę i czosnek, poddusić, pozostałe warzywa pokroić w paski, dodać do cebuli, dusić na małym ogniu, 2. filet umyć, pokroić, zalać wodą, dodać liść laurowy, gotować ok 15 min, po tym czasie dodać podduszone warzywa, sos sojowy, paprykę ostrą i curry, doprawić solą, gotować jeszcze chwilę 3. 2 łyżki śmietany zalać gorącą zupą, wymieszać, wlać do garnka, podawać z makaronem, smacznego