Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 203
Szaszłyki caprese to doskonała przekąska na majówkę. Są lekkie, świeże i kusz...
Odsłon: 48
Kultowe ciastka kakaowe z mlecznym kremem w środku zna chyba każdy z nas. Wyp...
Odsłon: 1247
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 83
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 203
Szaszłyki caprese to doskonała przekąska na majówkę. Są lekkie, świeże i kusz...
Odsłon: 48
Kultowe ciastka kakaowe z mlecznym kremem w środku zna chyba każdy z nas. Wyp...
Odsłon: 1247
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 83
Składniki
Do gotującego się bulionu dodajemy pokrojony serek topiony. Czosnek przeciskamy przez praskę, dodajemy do zupy, przyprawiamy solą i pieprzem. Miksujemy zupę blenderem. Następnie wlewamy do niej śmietankę lub jogurt Najlepiej zahartować śmietanę, żeby się nie ścięła poprzez wcześniejsze dodanie do niej gorącego wywaru. Posypać szczypiorkiem lub natką pietruszki i podawać z bagietką czosnkową, groszkiem ptysiowym lub grzankami.
Smacznego :)