Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 14703
Nie ma nic lepszego niż tort czekoladowy! Ciasto łatwo się kroi, jest wilgotn...
Odsłon: 100
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 14703
Nie ma nic lepszego niż tort czekoladowy! Ciasto łatwo się kroi, jest wilgotn...
Odsłon: 100
Składniki
Do gotującego się bulionu dodajemy pokrojony serek topiony. Czosnek przeciskamy przez praskę, dodajemy do zupy, przyprawiamy solą i pieprzem. Miksujemy zupę blenderem. Następnie wlewamy do niej śmietankę lub jogurt Najlepiej zahartować śmietanę, żeby się nie ścięła poprzez wcześniejsze dodanie do niej gorącego wywaru. Posypać szczypiorkiem lub natką pietruszki i podawać z bagietką czosnkową, groszkiem ptysiowym lub grzankami.
Smacznego :)