Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Do gotującego się bulionu dodajemy pokrojony serek topiony. Czosnek przeciskamy przez praskę, dodajemy do zupy, przyprawiamy solą i pieprzem. Miksujemy zupę blenderem. Następnie wlewamy do niej śmietankę lub jogurt Najlepiej zahartować śmietanę, żeby się nie ścięła poprzez wcześniejsze dodanie do niej gorącego wywaru. Posypać szczypiorkiem lub natką pietruszki i podawać z bagietką czosnkową, groszkiem ptysiowym lub grzankami.
Smacznego :)